Thursday 29 November 2012

ၾကက္ဟင္းခါးသီး




ဖုုထစ္ထစ္ခႏၶာ
စိမ္းဝါတဲ့ကိုုယ္ေသြး
စိမ့္စိမ့္သာ ၾကာၾကာေလြးပါဟဲ့
ေကာင္းလိုုက္တဲ့ေဆး။

ေသြးတိုုးနဲ႔ဆီးခ်ိဳ
မတိုုးေအာင္သူေလမစြမ္းပါလား
စားလိုုက္ပါအစ္ကိုု။

ခ်က္ခဲ့ပါပ်ိဳ
ျပဳတ္မယ္ဆိုု ညိဳပါနဲ႔
ေရေႏြးမွာစိမ္ကာ တိုု႔မယ္
ခံတြင္းရွင္းတယ္ကြယ့္။


ပ်ိဳးယုဝသုန္
7:17: 40 PM
29-11-2012
Thursday (BNE)

10 comments:

mstint said...

ေဆးဖက္ဝင္ ၾကက္ဟင္းခါးသီးကိုေတာင္ စိတ္ဝင္စားေအာင္ ကဗ်ာေလးဖြဲ႔ထားပါလား ဝသုန္ေရ း)
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။

ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္

မိုးနတ္ၾကယ္စင္ said...

မေရ...မရဲ႕အစြမ္းဆုိတာ အဲဒါေပါ႔...
ညေလးေၾကြေၾကြေနရတာ အဲဒါ....ဟုတ္တယ္ေလ
တီတင္႔ေျပာသလိုပဲ........
ခ်စ္တဲ႔...မုိးနတ္

သူႀကီးမင္း (တုုံးဖလား) said...

ဆီးခ်ိဳႏွင့္ေသြးတုိး ေကာင္းတယ္လား။
ဒါဆုိရင္ တစ္ပတ္တစ္ခါေလာက္ေတာ့ စားဦးမွဘဲ။

kabyar sayar said...

ဒီကဗ်ာေလးကို ဖတ္မိေတာ့ အမည္မသိေရွးစာဆိုတစ္ဦးရဲ႔ ကဗ်ာေလးကို သြားၿပီး သတိရမိတယ္။

တစ္ေနကုန္ ယုန္ရွာ
ေျခရာမေတြ႔။
ႀကံဳမိႀကံဳရာ ခူးျပဳတ္ခ်က္
ဆူးပုတ္ရြက္တေပြ႔။ ။

(ဆူးပုတ္ရြက္ထက္စာရင္ ေဆးဖက္ဝင္တဲ႔ ၾကက္ဟင္းခါးသီးကိုပဲ စားေတာ့မယ္)



Cameron said...

မမ၀သုန္ကဗ်ာေလးဖတ္ျပီး ၾကက္ဟင္းခါးသီးဟင္းကိုေတာင္စားခ်င္ဘာပီ

NSA said...

ေသြးတိုုးနဲ႔ဆီးခ်ိဳ
မတိုုးေအာင္သူေလမစြမ္းပါလား

အဲဒါေသြးတိုးနဲ႕ ဆီးခ်ိဳ တိုး ေအာင္လုပ္မယ္ ဆိုတဲ့ သေဘာလားဟင္...။ တကယ္နားမလည္လို႕ပါ...။

ပံု.. ထံုမိသူ မႈံ႕ေမေမ

Lorem Ipsum said...

:D hi mama
just visit :D

lwannaung said...

ဒုတိအပိုဒ္နဲ႕ အဆံုးအပိုဒ္မွာ ဖတ္ရတာ ေထာင္႕သြားတယ္။ ဒုတိယအပိုဒ္က စကားလံုးမ်ားသြားလို႕ထင္တယ္။ အဆံုးအပုိဒ္က အသံေပ်ာ႕သြားတယ္ထင္မိတယ္။( ကၽြန္ေတာ္႕အျမင္သာျဖစ္ပါတယ္ခင္ဗ်ာ)

Harry said...

ခ်က္ခဲ့ပါပ်ိဳ
ျပဳတ္တစ္ခါ ေၾကာ္တစ္လွည့္ ..

အဲဒီေနရာမွာ ကာရန္ျပန္ တခ်က္လြတ္သြားတာ ေတြ႕မိပါတယ္ ... တတိယအခ်ိဳးရဲ႕ "ခ်က္ခဲ့ပါ(ပ်ိဳ)" နဲ႕"ျပဳတ္တစ္ခါ" ဆုိတဲ့ အပုိဒ္ေတြမွာ အေပၚက အခ်ိဳးႏွစ္ခ်ိဳးရဲ႕ အခ်ကာရန္ (အို) နဲ႕ ညီရပါတယ္ ... ကာရန္ျပန္မပါရင္ အခ်ိဳးပ်က္တယ္လို႕ ေရွးဆရာမ်ား မိန္႕ၾကားခဲ့တဲ့အတြက္ ေလးခ်ိဳးနဲ႕ ႀတိခ်ိဳးေတြမွာ အဲဒီ (ကာရန္ျပန္) ကို အျမဲ သတိထားသင့္ပါတယ္ လုိ႕ အၾကံျပဳပါရေစ ...

ပ်ိဳးယု၀သုန္ (Pyo Yu Wathone) said...

ဟုုတ္ကဲ့ ကိုုဟယ္ရီ
ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ရွင္
ျပန္ျပီး ျပင္လိုုက္ပါတယ္..။
အခုုလိုု အၾကံေပးတာ အရမ္းဝမ္းသာပါတယ္။
ေနာက္ကိုုလည္း သတိထားပါမယ္။